

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.


Producent
Cena
-
od
do
Sery wędzimy w tradycyjnej wędzarni opalanej drewnem bukowym i olchowym. Są to sery z mleka krowiego, a w składzie znajdziecie tylko serwatkę, mleko pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy oraz przyprawy, w zależności od wybranego smaku. Jedna sztuka ma ok. 200-220g, zależne jest to od ubytku podczas wędzenia nad żywym ogniem. Świetnie sprawdzą się na deskę serów, na kanapkę oraz do sałatki. W każdym tygodniu mamy dla Was aż 15 smaków, zarówno delikatnych, czy słodkich, ale znajdzie się też coś dla miłośników ostrzejszych smaków.
Nasze smaki: naturalny, z sezamem, z miodem, z miodem i chilli, z bazylią, z ziołami prowansalskimi, z papryką, z curry, z pieprzem, z czosnkiem niedźwiedzim, z pieprzem cytrynowym, z suszonymi pomidorami i bazylią, z chilli, z chilli i pomidorami.
Wszystkie nasze specjały są robione metodą rzemieślniczą, według tradycyjnych receptur. Przy produkcji nie używamy zbędnych dodatków takich jak aromaty i barwniki. Wszystko domowe i naturalne.